July 8, 2007

Lise'ye dönüş


5 yıllık aranın ardından lise eğitimimize geri döndük.Yorumlarınızı beklemesekte inatla yazanların adlarını da yazması önemle duyrulur.İnanın ki onlarla bire bir hesaplaşmaktan onur duyarız...

8 comments:

Suphi said...

Ben onu küçüklüğünden beri tanırım. Ama yan komşu gibi değildir niyetim
-Aman ben senin kurdela takmış halini de hatırlıyorum kadar samimiyetsiz..

Severim kendilerini uzaktan uzağa hala, oynarım rüyalarımda saklambaç,otlambaç benden kaç gibi oyunları, hep onun bildiği deliklere saklanır o çıkmadan da çıkmam. Sonra Sonra üzülürüm onun için ama kendi yolunu seçtiği için de bir o kadar mutlu olurum. Sevimlidir çünkü, o biraz nirvana, biraz dream theatre kokar ama ben onu "is deer anibadi miss dı miss mıss" şarkısı gibi kuşadası kampından hatırlarım. "Sevgiyle gelen dostuklar, kuşadası Davutlar" gibi , söylerim muhabbet arasında şarkıyı ama insanlara uzak gelir aynı "İşçinin sınıf çephesine gel çünkü sende bir işçisin" marşı gibi.

Sonra yine gelir aklıma bir sürü anı, açıklayamam, konuşamam çünkü o "o" değildir artık. Ne geride o kalmıştır, ne de eller havaya ama kan pulcukları., Joker, JIJo gibi sanat eserleri. Gömülmüştür onlarda bizim gibi portakal ağacının yanına.

Gelse derim bazen, şuradan çıkıp gelse de yine saklansak, yine sırtıma çıksa da daha uzun gözüksek diye ama ancak boş bir hayaldir bu yazdıklarımın tümü gibi yaşanmamış.

Naci Ünver'dir kendileri kaybedilmemiş ama yaşanmamış bir akrabalık gibi.

yola gelsem said...

ÖNDER;
Günlerdir bu kareyi bekliyordum ama bu kadarını BEKLEMİYORDUM...
Alt alta iki fotoğrafa bi bakınn..;
tamamen YORUMSUZ.........

Anonymous said...

site gayet takdire şayan olmuş. memnun olmadığın bölümünü bırakman da bence yerinde bir karar. başarının ölçüsü üniversite bitirmek değil yaşadığın hayattan mutlu olmak değil midir zaten kendi yolunu seçtikten sonra kimsenin ne düşündüğünün bir önemi yok bence sen doğru bildiğin yolda yürümeye devam et seni sevenler ne olursa olsun desteklerini esirgemezler.

yola gelsem said...

İnsan varlık ve hiçlik arasında güvensiz bir durumda var oluşunun mücadelesi içindeyken; insanın ne olduğu sorusunun tek cevabı "kendini bil" den öteye gidemez ve gerekli , yeter cevaptır bu.
Alışılmışlıkların dışına çıkıp insan kaygısız bir gelecek yaşamayı asla göze almamalıdır.hayata sürekli tutunmalı kendi için direnmeli göğüs germelidir zorluklara bunun için, emekçi gibi işçi gibi terini dökmelidir emperyalizme boyun eğmiş köpekler gibi kendini bırakıvermemelidir.benim hiç yolum olmadı değil artık şimdi yolunu bulup "güzel günler göreceğiz çocuklar" umuduyla sahiplenmelidir onu.Üzgündür belki insan kaybettiği yıllara belki; ama ne çare sarılmalıdır geleceğine tüm boşvermişliğini bırakıp.
Zaman süratle akıyor İNSAN.Alacağın üç yıl var ıspartadan,ister geri dön ister üniversite okumanın da bitirmenin de taa amına koyayım de ama nerde olursan ol kaybettiğin bu üç yılın hesabını sor acısını çıkar İNSAN(NACİ ÜNVER).

ÖZYÖN A.Ş

Unknown said...

kibar olarak dalgalı bi deniz, amiyane tabirle fahise dedigimiz hayat sana su saclarını kestirtti ya...hayat gercekten acaip:D yaladm...ultroZgur

replikas said...

bir demet gül bıraktım yalnızlığa sonra gidip aldım yüzsüzmüyüm neyim...
saçlarımız vatana millete hayırlı olsun
başkoymuşum türkiyeeemiiinnn yoluna nınnırınınnın

yola gelsem said...

varolusn temeline dayandırma cabası içerisinde olduğumz herşey bizi bi kaosa sürükledi durdu.kaoslardan güneşler yaratalm dedik ama nafile yıldızsayarlarımz olmadı hiç..sonra hayellerine siktir çekti istememişcesine alelade bi uslüpla farkndaydı çünkü ıspartann ıskarta çıkmş olması sadece goethe'nin"dur ey zaman ne güselsn"diye laf attığı fıstığn geride kalms olmasınn göstergesi olmuştu ta kendisi değil saçlarıyla beraber uzayp giden hayelleri kesilmş saçlarda kısalmş hayaller mantığı düz,sevimsiz,olasılık dahinde olmayan,saplantılı kişilerin ortaya attığı bi saçmalık olmaktan ileri gidemeyecekti ve yeni günün ilk ışıkları dolacaktı göz yuvacıklarına...yarex

yola gelsem said...

olum naci justin timberlake gibi olmuşsun.beckham yanında halt yemiş.ulan muzoda kestirmiş saçı.sanki nazilerin toplama kampındaki esirler gibi olmuşunuz:)şaka bi yanada naci olmamış ya.yakışmamış muzoyada sanada.rokçı ruhun kaybolmuş.ıspartaya gelince ara görüşelim.

bu yorum
15/7/07 16:53
da
erkan tarafından yapılmıştır.

Düzenleyen Cem.(üzgünüm ama karışıklığı sevmiyorum.(bir de yorumlarınızı anomim olarak yazıcaksanız isimlerinizi de yazınız lütfen.))